Lid worden

Betreft: Lid worden van DartsBond Almere en omgeving (DBA).

De DBA is een bij de Nederlandse Darts Bond(NDB) aangesloten vereniging en bestaat al ruim 20 jaar. De belangrijksteactiviteiten van de DBA zijn het organiseren van een (senioren) competitie inFlevoland en zogenaamde rankingtoernooien.

In elke divisie spelen gemiddeld 14 teams. Een team moet uit minimaal vijf spelers (16 of ouder m/v) bestaan.

De DBA kent een vijftal divisies (Ere- t/m 4dedivisie) dus op ieder niveau kan worden gedart.

De competitie loopt van september tot juli.

Om lid te worden van de DBA zoek je contact met een team of je stelt zelf een team samen. Een team schrijft zich in bij de DBA waarna vervolgens elk lid van het team een individuele lidmaatschapsovereenkomst ontvangt.

Het lidmaatschap bedraagt € 35,00 per persoon(incl. lidmaatschap NDB) en geeft recht op de door de DBA georganiseerde senioren- en bekercompetitie en de door de DBA en NDB georganiseerde rankingtoernooien.

Mocht je niet in een team willen spelen maar uitsluitend op individuele basis lid willen worden dan is dit ook mogelijk. De contributie bedraagt dan eveneens € 35.

Inschrijven als individueel lid doe je als volgt:

Je maakt € 35 over op bankrekeningnummer NL19INGB0003680343 t.n.v. Darts Bond Almere e.o. en stuurt een email met je Naam, Voornaam, Voorletters, geboortedatum, adres, postcode en woonplaats, m/v, emailadres, telefoonnummer en een pasfoto naar

ledenadministratie@dartsbondalmere.nl

Website: http://www.dartsbondalmere.nl/

Facebook: https:/www.facebook.com/Dartsbond-Almere-eo-236379959776518/