Wisselend succes CLoD Egmond aan Zee.

Layla Brussel maakte zaterdag 1 september voor de vierde keer haar opwachting op de Champions League of Darts. De vorige drie keren was de halve finale het eindstation. Drie keer is scheepsrecht en deze keer had zij zich voorgenomen om de finale te spelen. En dat lukte dan ook. Een getergde Layla dacht, als ik dan toch op dat podium sta, dan moet die titel ook mee naar huis. In een spannende finale tegen haar vriendin Lerena Rietbergen, stond het na vier legs 2 – 2. In de beslissende leg stonden beiden op een finish, maar die drommelse dubbel wilde maar niet vallen. Na verschillende pogingen viel uiteindelijk de beslissing in het voordeel van Layla, 3 -2 en de titel was binnen.

Bij de junioren zat Jeremy Doorenspleet in een zware poule van 5 en wist de KO-fase niet te bereiken. Dan zijn broertje bij de aspiranten maar aanmoedigen. Damian werd tweede in zijn poule en mocht door. Hij wist het te brengen tot de kwartfinale, die hij helaas verloor.

Aan het senioren toernooi deden voor de DBA bij de dames Vanessa Steenhorst en Aletta Wajer mee. Vanessa strandde bij de L16 en Aletta moest het onderspit delven in de halve finale tegen Astrid Trouwborst en behaalde hiermee een mooie 3e plaats.

Heren: Martin Vrielink had in de eerste ronde een bye en verloor vervolgens zijn wedstrijd in de tweede ronde. Leon Tamminga was goed op dreef, maar helaas verloor hij  bij de L16 van de latere finalist en winnaar van het toernooi Jeffrey Sparidaans.

Layla Brussel winnares Champions League of Darts 2018.