Zaterdag 17-06 Finale LaCo jeugd

LaCo Jeugd

Zaterdag 17-06 Finale LaCo jeugd, of je nou wel de Finale gehaald hebt, toch een slotdag voor alle teams die meegedaan hebben.
Dus supporters zijn welkom.

De LaCo jeugd finaledag zal plaatsvinden in ‘De Schulenburch’ in Kamerik. Het belooft een spannende dag te worden want de kwartfinales, halve finales en de grote LaCo jeugd finale staat op het programma.
De kwartfinales zullen om 10.30 uur beginnen en zien er als volgt uit:

Winnaarsronde:
1. DBBR 1 – DBMN
2. DONHN – DOT
3. DSWN – DVO 1
4. FDB – RDB

Verliezersronde:
1. RDF – DBBR 2
2. DVS – PDB
3. RDO – DVO 2
4. DBA – Bye (TDV heeft zich afgemeld)

Deze kwartfinales worden gevolgd door de halve- en de finale. In de halve finale spelen de winnaars van de wedstrijden 1 en 2 tegen elkaar en de winnaars van wedstrijden 3 en 4.

Er zal gespeeld worden volgens dit format:

3 singles tegelijk
2 singles tegelijk
2 koppels tegelijk
2 koppels tegelijk
1 teamronde
1 solopartij

Wanneer één van de teams 6 punten heeft gehaald, mag de wedstrijd gestopt worden. Voor de verliezers van de kwartfinales gaan we (voor de liefhebbers) een blind koppel toernooi opzetten.

De prijsuitreiking zal anders zijn dan vorig jaar. Deze vindt in zijn geheel plaats na de finale en we vragen alle teams om te wachten. Dit is afgesproken in de captainsvergadering van 1 juni j.l.
Er zal een prijsje zijn voor iedere speler (medaille) en een beker voor elk team. De NDB zal zorgen voor een frietje en een snack voor iedere speler. We gaan er een gezellige dag van maken!
Adres:
‘De Schulenburch’
Overstek 2
3471 EJ
Kamerik