Inschrijving 2024-2025 geopend!

Beste darters,

de inschrijving staat weer open voor het volgende seizoen. De inschrijving sluit op zondag 30 juni 2024.

Je kunt de inschrijving bereiken als je als huidige captain de teambeheer app opent, daar krijg je gelijk een melding.

Zijn jullie een nieuw team dan kun je via de volgende link de inschrijving voltooien:

https://app.teambeheer.nl/register

Na succesvolle inschrijving staat je team in het overzicht dat te vinden is onder het tabje competitie: https://www.dartsbondalmere.nl/huidige-inschrijvingen-2024-2025/

Zijn er problemen of lukt het even niet, neem contact op met de competitieleider van je huidige divisie. Een mail sturen naar competitieleiding@dartsbondalmere.nl kan ook altijd!

Aan de bestaande (en nieuwe) teams willen we vragen om de foto’s van jullie teamleden even goed te bekijken. Vele foto’s zijn al jaren oud en eigenlijk niet meer bruikbaar. Vraag jullie leden om een nieuwe foto waar nodig, wij zullen hier op gaan letten.

Mocht je in een andere divisie uit willen komen stuur dan een e-mail naar competitie@dartsbondalmere.nl met dit verzoek. Zoals altijd doen wij ons best, maar kunnen niets beloven, om deze verzoeken in te willigen.

Wij hopen alle huidige spelers en teams weer te kunnen verwelkomen voor het volgende seizoen vol dartsplezier!

LET OP! Als jullie op een nieuwe lokatie willen gaan gooien die nog niet bij ons bekend is, laat dit ZSM weten zodat de lokatie in teambeheer zichtbaar is. Plan ook ZSM een keuring van de beoogde speelbanen aub, de keuring mag later maar uiterlijk 1 maand voor de competitie begint moet dit geregeld zijn.

met vriendelijke groeten,

het bestuur + competitie leiding