Het einde van het seizoen is in zicht en de strijd is bijna gestreden.

De Kampioenen.
In de 2e tot en met de 4e divisie is de competitie ten einde en zijn de kampioenen bekend. Dat zijn in Div. 2A: Game Shot ,  Div. 2B: Team Balmere  , Div. 3A: De Blijk Masters , Div. 3B: Firestarters  en in de 4e div.  Pit Vipers.

Voor deze divisies staan alleen de promotie/degradatie wedstrijden op de agenda. Deze worden gehouden op 2 mei in Sportcafe Balmere. Aanvang wedstrijden 20.00 uur.

De volgende teams dienen hiervoor aanwezig te zijn:
11e derde divisie: Op Goed Geluk en t’Bruggetje
3e en 4e van de vierde divisie: Hungarian Wizards en Leoni Blue
11e tweede divisie: de Snoetjes en Weesper Flyers 1
2e derde divisie: de Burnets en Dartmere.
Meld  svp bij de Competitieleiding voor 27 april 2018 of u wel of niet gaat deelnemen!

De divisiekampioenschappen  worden gespeeld op 3 mei in Cafe ’t Trompetje. De aanvangstijd is 20.00 uur.
Hier gaat de strijd tussen Game Shot en Team Balmere (2e div.) en voor de 3e div. zijn het De Blijkmasters en de Firestarters.
De winnaars mogen gaan deelnemen aan de landelijke divisie kampioenschappen in Nijkerk op 23 juni 2018.

Ere div.:   Hier staat Vloettax bovenaan op ruime afstand gevolgd door No Mercy en daarachter  op ruime afstand  t Geheime Wapen. Er moeten nog een aantal wedstrijden worden gespeeld, dus de ontknoping laat nog even op zich wachten..

In de 1 e   Divisie is het spannend.  El Toro en Face2Face staan 1e en 2e met 1 puntje verschil, gevolgd door De Smurfen op 11 punten . Er staan nog 3 wedstrijden op de rol, dus het is nog even afwachten.

De Bekerwinnaars.
De kampioen van de 2e,3e, en 4e divisie is geworden Twenty One Square. Het was een mooie finaledag die gehouden werd in ‘t Snookertje te Bussum.

De finale van de beker voor Ere/1e divisie is op zondag 27 mei 2018  in sportcafe Burnet. De teams die er om gaan strijden zijn: 100% Proof, NO Mercy, H.E.I.N.E.K.E.N en Vloettax.

Prijsuitreiking    Competitie.
Om het seizoen 2017/2018  af te sluiten gaan we de uitreiking van de bekers m.b.t. de competitie en hoge finishes op zondag 27 mei 2018 na de bekerfinale Ere/1e in sportcafe Burnet doen.

We hopen de winnaars die dag allemaal te zien.