Competitie en de nieuwe regels

Beste darters,

onderstaande bericht is uitgegaan naar alle captains.

wij zijn sinds vrijdag bezig om te bedenken hoe zo goed mogelijk om te gaan met de nieuwe regels.

Op dit moment willen wij zeer graag de competitie door laten gaan, mits het echt niet anders meer kan. Om dit te faciliteren willen wij alle captains verzoeken om te kijken of wedstrijden mogelijk in het weekend gegooid kunnen worden.

Er zijn een drietal opties die wij nu zien:

1. Wedstrijden verplaatsen naar het weekend; zaterdag danwel zondag middag.

2. De lokatie zover krijgen dat om 20:00 de bar dicht gaat zodat de partij afgemaakt kan worden. (AUB je tegenstander inlichten)

3. De wedstrijd onder voorbehoud verzetten om deze dan later in te plannen zodra we weten waar we aan toe zijn over 3 weken.

Beide opties vereisen extra werk van de captains om dit met de tegenstander en speel lokatie kort te sluiten. Wij waarderen dit zeer om onze competitie in leven te houden.

Als de eerste 2 opties niet lukken dan moeten die wedstrijden op een later tijdstip worden ingehaald. Als dit het geval is wordt verzocht om een mail te sturen naar competitieleiding@dartsbondalmere.nl en dan zullen wij het binnen teambeheer regelen zodat niemand strafpunten krijgt en deze wedstrijden bijgehouden kunnen worden.

Mocht een speel lokatie om de regels vragen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/publicaties/2021/11/12/coronavirus-overzicht-sport

Over de ALV van 22 november komt zo spoedig mogelijk bericht.

groeten,


De competitie leiding