Bestuursmededeling

Goedenavond allen,

Gelukkig heeft de Dartsbond Almere positief nieuws mogen ontvangen vanuit de NDB betreffende de restricties rond COVID en het uitoefenen van onze sport.

Na overleg met het bestuur is er besloten om de inschrijving te openen vanaf 1 juli 2021 tot 1 augustus 2021. Met de aanname dat alles op groen blijft staan, starten we de competitie in september 2021 en deze zal lopen tot eind mei 2022. De voorwaarde is wel dat er zich voldoende teams aanmelden om een competitie te kunnen organiseren, maar vooralsnog lijkt dit geen probleem gebaseerd op het enthousiasme van de afgelopen weken.

Betreffende de indeling in welke divisie elk team speelt gaat de competitieleiding in eerste instantie uit van de indeling seizoen 2019 – 2020. Uiteraard kan elk team bij het inschrijven een, eventueel afwijkende, voorkeur aangeven waar zo goed mogelijk rekening mee wordt gehouden.

Het team is druk bezig om Teambeheer gereed te maken voor het volgende seizoen. Het kan zijn dat u een e-mail, of meerdere, heeft ontvangen over het vorige seizoen, excuses hiervoor.

Als laatste wil het bestuur u informeren over de inschrijfgelden en het gedwongen stoppen van de competitie door een mogelijk nieuwe opleving van COVID en de daarmee gepaarde restricties. De competitie start begin september en als deze moet worden gestopt voor 31-12-2021 wordt 50% geretourneerd. Als deze moet stoppen na 1-1-2022 worden er geen contributiegelden geretourneerd.

Het voltallige bestuur hoopt eenieder weer te kunnen te verwelkomen in de komende competitie.

Johan Sierat
Voorzitter Dartsbond Almere e.o.