Teambeheer staat in testmodus er kunnen geen rechten aan ontleed worden totdat de de captains een melding gekregen hebben dat alles klopt!

Welke teams zijn ingeschreven
Ben je op zoek naar een Team of een Team zoekt een speler(s) mail naar webmaster@dartsbondalmere.onmicrosoft.com
Dan komt onder info/speler gezocht jouw bericht.

Laatste nieuws, NDBNieuws Update protocol 6 juli

Beste lidorganisaties en NDB commissies,  (BERICHT NDB)

Zoals wij afgelopen vrijdag al aangeven in de update van 3 juli was er goed nieuws te melden aangezien er in heel Nederland weer gedart mag worden in de horeca en ook in wedstrijdverband. Ook gaven we aan in gesprek te zijn met NOC*NSF en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de anderhalve meter maatregel. Ook daar kunnen we nu goed nieuws over melden.

Na overleg met VWS blijkt dat ook voor darten en biljarten geldt dat wij op een normale wijze onze sport moeten kunnen beoefenen. Natuurlijk blijft daarbij de 1,5 meter afstand gelden als basisregel. Maar net als bij andere sporten mag tijdens de beoefeningen van de sportactiviteit, hiervan afgeweken worden om een normale sportbeoefening mogelijk te maken. Met andere woorden, tijdens een potje darten of biljarten mag je binnen 1,5 meter van elkaar komen indien dat niet anders kan.

Check zeker even het hele bericht op onze site: https://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/4077-duidelijkheid-voor-dartssport

Wij gaan er op dit moment vanuit dat de competities op een normale manier opgestart kunnen worden.

Met vriendelijke groet / Kind Regards,
Nederlandse Darts Bond / Dutch Darts Association
Bestuur en kantoor NDB