Seizoen 2019-2020

Beste captains, spelers, leden,

Het seizoen 2019-2020 van de Dartsbond Almere e.o. gaat in de week van 2 september van start met een bekerweek, in de week van 9 september zal de competitie van start gaan.

Hierbij willen wij u mededelen dat de competitie indeling definitief is en dat de speelschema’s zijn gegenereerd en inmiddels via de website en teambeheer zichtbaar zijn. 

Alle captains hebben per mail inloggegevens ontvangen waarmee het wijzigen van de reeds opgegeven gegevens, eventuele spelerswisselingen etc. weer beschikbaar worden.

Tevens is het mogelijk eventuele wedstrijden te verzetten of uit en thuis om te draaien dit natuurlijk in overleg en akkoord van de tegenstander.

Graag nodigen wij alle captains en/of een plaatsvervanger uit om uw competitiebescheiden op te halen dit is mogelijk aankomende zaterdag 24 augustus 2019 in Partycentrum Burnet tussen 15.00 en 17.00 uur, Kampenweg 7 1324 SB Almere.

De competitiebescheiden bestaan uit: wedstrijdformulieren competitie en beker, spelerspassen en eventuele 180 certificaten van het seizoen 2018/2019.

Het document belangrijke informatie van het seizoen 2019-2020 is hier te vinden.

Uw eventuele vragen en/of opmerkingen vernemen wij graag per mail via competitieleiding@dartsbondalmere.nl of als captain kan u ook een bericht in teambeheer sturen naar de competitieleiding.

Sportieve groet,

Ard Maasakker en Dennis Veldhuis

Competitieleiding