Ranking 2018-2019 Informatie

RANKING INFORMATIE
Seizoen 2018 – 2019

DartsBond Almereen omgeving (DBA e.o.)
competitieleiding@dartsbondalmere.nl
Versie 180821A

DBA Ranking 2018/2019

De ranking wordt gehouden over veertien 501 toernooien waarbij de minimum leeftijd om mee te doen 16 jaar is. De ranking van Dartsbond Almere e.o. zal van start gaan op zondag 23 september 2018 en vindt plaats in Partycentrum Burnet.

Op 2 juni 2019 wordt afgesloten in Partycentrum Burnet met de Gesloten DBA alsmede de prijsuitreiking van de eindranking.

De Gesloten DBA telt niet mee voor de rankingpunten, maar is een op zichzelf staand toernooi waar voor de winnaars (m/v) een CLOD-ticket (Champions League of Darts) ligt te wachten.

Wanneer wij meerdere tickets voor de CLOD krijgen toegewezen, zullen ook de winnaars (m/v) van de ranking een CLOD-ticket ontvangen. Hier kunnen wij vooraf echter geen garantie op geven.

De kampioenen (m/v) van de DBA Ranking worden bepaald door de deelnemers met de beste acht resultaten, om mee te dingen naar de eindranking prijzen dien je minimaal acht keer aanwezig te zijn.

Op elke ranking zullen er prijzen zijn voor de nummers 1,2 en 3 in de winnaarsronde, nummers 1 en 2 verliezersronde, beste dame en hoogste finish.

De volledige planning is hieronder te vinden:

In de agenda hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met

LaCo-wedstrijden, NDB-rankings en internationale ranking.

Vanwege de overvolle agenda’s van zowel de BDO en NDB als de speelgelegenheden kan het zijn dat een toernooi een enkele keer wat ongelukkig uitkomt.

De toernooien beginnen op de zaterdagen om 20:00 uur en op zondagen om 13:00 uur.
Inschrijven kan op de locatie zelf, vanaf een uur voor de start van het toernooi.

Mocht je verlaat zijn of je alvast willen aanmelden neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer van Aletta Wajer.

Met vriendelijke groet,

Aletta Wajer  (06-46844987)
Gilbert Goethals
Dennis Veldhuis

Namens het bestuur en de rankingcommissie wensen wij alle spelers een gezellig en sportief dartseizoen toe.