NK Darts NDB


Evenementgegevens


NK Darts / 16 december 2018 / NDB

De online inschrijving voor het NK Darts 2018 die meetelt als de vierde NDB Ranking van dit seizoen is open. Zoals inmiddels gewend kunnen de heren A en dames niet meer inschrijven in de locatie. Dit geeft de NDB de mogelijkheid om de loting en de tijdsplanning vooraf te maken en het toernooi strakker te laten verlopen.

De loting en de starttijden voor het NK Darts worden op de zaterdagavond 15 december uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Wil je je NDB nummer weten? Kijk hier in de Rankingstand of stuur een mail naar .
Aan het NK Darts mogen, uitgezonderd van de Heren B, mindervaliden en specials, alleen maar NDB leden meedoen. Je dient in dat geval dus lid te zijn van een bij de NDB aangesloten lidorganisatie.

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigings e-mail hebt ontvangen.

Online inschrijven NK Darts op 16 december a.s.

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer?
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 15 december 15.00 uur.

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 15 december om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bijvoorkeur direct bij binnekomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Veluwehal
Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!