Dartseizoen 2018-2019

Het dartseizoen 2018/2019 bereikt de beslissende fase.

Competitie
Eredivisie:
De kampioen van 2016/2017 No Mercy en 2017/2018 Vloettax maken er een spannende titelstrijd van. Wie houdt aan het eind van het seizoen de kampioensschaal omhoog? 

Eerste Divisie:
Kampioen 2017/2018 in de derde divisie Firestarters op weg naar titel in de eerste divisie?

Tweede Divisie:
2A: Op dit moment 2 teams ’t Amsterdammertje en MPR Darts Team, welk team pakt het kampioenschap? 

2B: Op dit moment Twenty-one Square, The Burnet’s en The Flying Flugels die het spannend maken richting het eind van het seizoen. Wie pakt hier de titel?

Derde Divisie:
De Buitenbeentjes aan kop in de derde divisie. Trekken ze de lijn door naar het kampioenschap? 

Vierde Divisie:
Nieuwkomer HSV de Zuidvogels op polepositie om het kampioenschap te pakken. 

Beker
In de week van 22 april gaan we verder met de kwartfinales in de beker competities. Welke teams plaatsen zich voor de finaledag? Finaledag 2de/3de en 4de divisie wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2019 in 
Café Snookertje te Bussum. De finaledag van de ere/eerste divisie wordt gehouden op zondag 26 mei 2019 in Partycentrum Burnet te Almere.

Seizoen 2019-2020
In voorbereiding op het nieuwe dartseizoen waar wij uiteraard hopen dat iedereen er ook komend seizoen weer bij is en misschien wel nieuwe teams kunnen verwelkomen zijn ideeën en/of suggesties altijd welkom. Voor nu wensen we iedereen succes met de beslissende fase van de competitie en mochten er vragen/opmerkingen/ideeën en suggesties zijn, kunt u deze mailen naar competitie@dartsbondalmere.nl

Met sportieve groet, namens het bestuur,
Dennis Veldhuis (Bestuurslid competitiezaken)