Bekerkampioenschappen en LaCo Play-Offs

Bekerkampioenschappen Ere/1e Burnet De finale van de beker voor Ere/1e divisie is op zondag 27 mei 2018 in sportcafe Burnet, De teams die er om gaan strijden zijn: 100% Proof, NO Mercy en H.E.I.N.E.K.E.N
En op zaterdag 2 juni zijn de Play-Offs van de LaCo in Nijkerk de teams die daaraan meedoen zijn: DVS, RDB en DVO.DBBR, DBMN en DBA
Alle teams VEEL SUCCES

Promotie-/Degradatiewedstrijden DBA 2017-2018

Het einde van de competitie is voor een groot deel van de Divisies afgerond en naast kampioenschappen hebben we ook de promotie- en degradatiewedstrijden waarbij onze teams strijden tegen degradatie of voor promotie naar een hogere divisie volgend jaar.

Al met al spannende wedstrijden waarbij de belangen en spanning hoog zijn.

Bij deze dan ook de uitslagen van deze wedstrijden die gespeeld werden in Sportcafe Balmere op woensdagavond 2 mei 2018.

We feliciteren de teams die gepromoveerd zijn en wensen de gedegradeerde teams succes in de nieuwe competitie

2e/3e divisie

Dartmere vs Weesper flyers 5-1

Burnets vs Snoetjes 5-3

3e/4e divisie

Leoni Blue vs Op goed geluk 5-0 (niet gespeeld)

Hungarian Wizards vs Bruggetje 5-1

Bekerkampioenschap Divisie 2,3 en 4 uitslag : Twenty-One Square kampioen !

Bij deze een kort verslag en uitslag van het bekerkampioenschap voor de 2e,3e en 4e Divisie. Op een warme zondagmiddag op 21 april 2018 werd in Snookertje Bussum  een spannend toernooi afgewerkt om het bekerkampioenschap waarbij Twenty-One Square als winnaar uit de bus is gekomen en zich een jaar lang kampioen mag noemen.

Het bestuur feliciteert team Twenty-One Square met het behaalde bekerkampioenschap 2017 -2018

“Bekerkampioenschap Divisie 2,3 en 4 uitslag : Twenty-One Square kampioen !” verder lezen

Verslag LaCo in Play-Offs hoe werkt dat

De reguliere competitie van de LaCo zit er sinds afgelopen zaterdag weer op.
Voor alle eindstanden kunt u terecht op deze pagina:
http://www.ndbdarts.nl/competities/landelijke-competitie

Acht herenteams en acht damesteams zien we terug tijdens de play-offs op zaterdag 2 juni in Nijkerk. De officiële uitnodiging volgt binnenkort. Bij de heren plaatsen die eerste twee teams van elke poule zich voor de play-offs en daarnaast de twee beste nummers drie. Dat wordt bepaald op basis van percentage van gewonnen wedstrijden. De berekening is als volgt:
Nummer 3 poule A = DVO. Vijf van de acht wedstrijden gewonnen = 62,5%. Wedstrijdpuntensaldo +10.
Nummer 3 poule B = DBA. Vijf van de acht wedstrijden gewonnen = 62,5%. Wedstrijdpuntensaldo +12.
Nummer 3 poule C = DSWN. Vier van de acht wedstrijden gewonnen = 50%. Wedstrijdensaldo +8. 
“Verslag LaCo in Play-Offs hoe werkt dat” verder lezen

LaCo Heren en Dames door naar de Play-Offs

Uit goede bron vernemen we net dat de Heren na een 4-13 overwinning op de DBMN, zich geplaatst hebben voor de Play-Offs bij de LaCo.

Gefeliciteerd Heren en Managers Nadia Sebaa en Ronald vd Maaten.

Ook de Dames hebben zich ondanks een nederlaag van 6-5 geplaatst voor de Play-Offs, ook de Dames en Manager Dennis v Maanen van Harte Gefeliciteerd

De WDF Europe Cup Youth 2018.

De WDF Europe Cup Youth 2018.

Het EK jeugd staat van 12 tot en met 15 juli op het programma in Ankara in Turkije. Vier jongens en twee meisjes mogen Nederland vertegenwoordigen op het kampioenschap. Bondscoach Dick Bontekoe heeft inmiddels zijn selectie samengesteld.

Het jongensteam zal dit jaar bestaan uit Jurjen van der Velde, Ricardo van der Vloed, Marcel Bus en Levy Frauenfelder. Bij de meisjes gaan Lerena Rietbergen (DONHN) en Layla Brussel (DBA) opnieuw Nederland vertegenwoordigen.
“De WDF Europe Cup Youth 2018.” verder lezen

LaCo speelronde 10

Zaterdag 12 mei staat de laatste speelronde van de reguliere competitie op het programma.

Heren B.  In deze poule gaat met name de DBA een belangrijke wedstrijd spelen. Bij een zege op DBMN hebben zij het play-off ticket binnen.Een nederlaag betekent afwachten wat er in poule C gebeurt. DBMN gaat de zege zeker niet cadeau doen aan de DBA, aangezien zij nog strijden samen met DBBR voor de eerste plaats in de poule. DBBR speelt tegen DVO.

Dames B. Ook bij de dames B staat plaats 1 nog niet vast. DBA en FDB hebben beiden 7 punten en het verschil in legsaldo is 2 in het voordeel van de DBA (en het onderlinge resultaat is gelijk). DBA speelt komend weekend tegen DBMN, terwijl FDB het gaat opnemen tegen DSWN. De twee al uitgeschakelde teams, VDO en DBBR treffen elkaar.

Bron: NDB

LaCo DBMN – DBA

Zaterdag 12-5 spelen de Dames en Heren Laco selectie hun laatste wedstrijd van dit seizoen in strijd om de Play-Offs te halen. Tegenstander die dag is de DBMN , aanvang van de wedstrijden is om 13.00uur, supporters zijn van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen

Tot dan!!!!!!!!!    Nadia Sebaa     Ronald vd Maten

Gesloten DBA 501-kampioenen : Miranda Bakker en Jonathan Wheatman

Op zondag 6 mei werd het jaarlijkse Gesloten DBA 501 toernooi gehouden met als inzet het DBA kampioenschap maar ook een ticket voor de Champions League of Darts 2018 wat op zaterdag 1 september 2018 gehouden zal worden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Hieronder de volledige uitslag

 

Dames Heren
1 Miranda Bakker Jonathan Wheatman
2 Vanessa Steenbergen Martin Vrielink
3 Saskia Kop Rene Barends
4 Eef Schellevis
VR Aletta Wajer Willem Pronk

Aangezien Jonathan niet de Nederlandse nationaliteit bezit mag hij niet deelnemen aan de CLoD en is het ticket aan Martin Vrielink toegekend.

“Gesloten DBA 501-kampioenen : Miranda Bakker en Jonathan Wheatman” verder lezen