Uitgelicht

Let Op : Code Rood DBA wedstrijden maandagavond 11 december !

Geachte captains en spelers, vanwege de weersomstandigheden (Code Rood) mogen de teams zelf bepalen of ze de wedstrijd van vanavond 11 december 2017 door willen laten gaan. Uiteraard moeten de niet gespeelde edstrijd zo snel mogelijk worden ingehaald in onderling overleg.
Voor vragen kunt u contact opnemen met competitieleiding@dartsbondalmere.nl

Jubileumfeest 13 januari

Zaterdagavond 13 januari wordt ter ere van het 20-jarig bestaan van de DBA een jubileumfeest gegeven. Alle captains zijn hier vorige week per mail over geïnformeerd. Er is nog tot morgenmiddag 12:00 uur de tijd om je hier voor op te geven. Wij kijken uit naar jullie reactie!

DART 5

Zondag 10 december vindt in Poolcentrum Fatz het vijfde rankingtoernooi plaats. Aanmelden kan vanaf 12:00 uur, toernooi start om 13:00 uur.

Rankingtoernooi waar alle darters welkom zijn. Er wordt gespeeld in poules, waarna verder wordt gespeeld in een winnaars- en verliezersronde. Prijzen zijn er voor de nummers 1, 2 en 3, de beste dame, hoogste finish en de winnaar van de verliezersronde. Deelname vanaf 16 jaar.

Bestuurswijzigingen : Richard Saris legt functie neer, Barry Zander en John Versnel gekozen als nieuwe bestuursleden

Voorafgaand aan de najaars ALV van dinsdag 28 november heeft Richard Saris te kennen gegeven zijn functie binnen het bestuur neer te leggen aangezien hij ivm zijn werkomstandigheden de functie niet meer kon combineren. Wij danken Richard voor zijn inzet in het afgelopen jaar.
De vacatures voor Topsport en Algemene Zaken zijn momenteel ingevuld door respectievelijk Barry Zander en John Versnel die na de stemronde met meerderheid van stemmen gekozen zijn in het bestuur. Wij wensen Barry en John veel succes in de komende periode binnen het bestuur.

DBA succes tijdens Open Stedendriehoek : Jonathan Wheatman B-Ranking Winnaar, Femke Herms 3e, Layla Brussel 2e en Julia Sengers 2e plaats VR

Afgelopen zondag stond de 3e NDB ranking van het seizoen op het programma waarbij de Darts vereniging Stedendriehoek (DVS) als gastheer op trad.

Vanuit de DBA zijn er spelers die regelmatig het circuit af lopen om zich te meten op nationaal niveau, met wisselend succes.

Afgelopen zondag mocht Jonathan Wheatman zich winnaar van de B-Ranking Open Stedendriehoek noemen en de beker naar Almere mee te nemen, Femke Herms strandde in de halve finale met een 3e plaats als resultaat. Bij de meisjes wist Layla Brussel haar niveau te behouden maar moest in de finale toch de eer aan Lerena Rietbergen laten die daarnaast ook een 170 finish wist te gooien om de wedstrijd te beslissen, maar voor Layla toch een mooie 2e plaats inclusief de rankingpunten, in de verliezersronde meisjes wist Julia ook een 2e plaats te behalen. Van harte gefeliciteerd allen.

Prestaties van de overige leden :
5e plaats B-Ranking Frans Verdiesen

Dames
L32 Aletta Wajer

LaCo Dames en Heren DBA-FDB

Zaterdag 11 november aanstaande spelen de dames en heren Laco selectie hun volgende wedstrijd, ditmaal gaan dames en heren op bezoek bij de FDB in Friesland. Het vertrek zal zijn om 10.30uur vanaf de MAC Donalds aan de A6, van waaruit gezamenlijk zal worden vertrokken richting Friesland.

Laco Managers
Nadia Sebaa
Ronald vd Maten